AfdrukkenExport ICS

Categorie:
Wedstrijden - show

Clubmatch te Hoenderloo

De jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch zal dit jaar gehouden worden op 3 juni. Hier wordt gekeken welke Heidewachtels het mooist gebouwd zijn en het best bewegen. De honden worden ingedeeld in verschillende groepen, op basis van leeftijd of eerdere prestaties. Aan het eind van de clubmatch worden de beste reu en teef gekozen, waarvan een de clubmatch winnaar wordt.

Zoals al jaren gebruikelijk wordt dit evenement gehouden bij manege Fjord Heste Gård te Hoenderloo. In de kantine zijn drank, soep, broodjes en worst tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar.
Op het terrein zal onze eigen winkel met Heidewachtel items weer aanwezig zijn en wellicht nog een stand met outdoor kleding.

De keuringen starten om 10.00 uur en waarschijnlijk zal de winnaar omstreeks 16.00 uur bekend zijn.
De keurmeesters zijn Annelies van Beersum voor de reuen en Susan Mogony voor de teven.
Uiteraard zijn de ringen weer buiten; echter met slecht weer hebben we de mogelijkheid om binnen te keuren.
Mede omdat alle honden aan de lijn worden gehouden is het toegestaan om loopse teven mee te brengen.

In de middagpauze is er voor jongeren de mogelijkheid om te laten zien hoe goed zij een hond kunnen voorbrengen tijdens de juniorhandling. Deelname daaraan is gratis. Deelnemers ouder dan vier jaar moeten dan een aantal opdrachten uitvoeren en de hond laten keuren door een aspirant keurmeester. Uiteraard is er voor elke deelnemer een presentje na afloop en voor de winnaar of winnares een leuke prijs.

Inschrijvingen kan via deze link, stuur daarbij een scan van de stamboom mee (max. 800 kB).

Inschrijfgeld bedraagt €10,- voor de baby-en puppyklasse, voor de overige klassen €30,-. Voor niet leden is het bedrag €40,-. Het inschrijfgeld dient betaald te zijn voor 1 mei.
Inschrijvingen gedaan na 1 mei kunnen om organisatorische reden niet meer behandeld worden.

Graag tot ziens op 3 juni in Hoenderloo.

Katja Aelen, bestuurslid evenementen

Locatie: