AfdrukkenExport ICS

Categorie:
Vergadering

Omschrijving

Afscheid van voorzitter Cor Bottenheft en bestuurslid wedstrijden Jan van der Valk.

Komende algemene ledenvergadering nemen we afscheid van twee zeer gewaardeerde bestuursleden. Cor Bottenheft is lid van de vereniging sinds 1980 en Jan van der Valk sinds 1982: ze zitten inmiddels al zo’n 30 jaar in het bestuur.

Vanwege deze lange staat van dienst willen we de avond van de ALV een extra feestelijk karakter geven.
De ervaring leert dat de ALV de laatste jaren vrij snel gedaan wordt. De verwachting is dat het deze keer ook zo zal gaan. We hebben de aanvangstijd vervroegd om de resterende avond goed te kunnen vullen.

Na de vergadering willen we een symposium houden waarbij twee deskundigen uit de jachthondenwereld een korte voordracht houden over 'De jachthond in de toekomst'. Zij willen hier vervolgens met de aanwezigen over van gedachten wisselen. Aansluitend is er de mogelijkheid om afscheid te nemen van Jan en Cor tijdens een receptie.

-19.30 uur Start ALV
-20.00 uur Ontvangst van mensen die niet naar de ALV komen en genodigden
-20.30 uur Einde ALV
-20.30 uur Openingswoord door nieuwe voorzitter
-21.00 uur Start symposium 'De jachthond in de toekomst'
-22.00 uur Receptie

In het symposium kunnen onderwerpen aan de orde komen zoals:

- In Nederland zijn steeds minder mogelijkheden aanwezig voor veldwerk, dus waarom moet mijn hond voorstaan?
- Is het goed of slecht voor de hond om opleidingen te focussen op alleen het werk na het schot?
- Welke functionele eigenschappen zijn belangrijk voor het hondenwerk?
- Richten we ons te veel of te weinig op de Duitse jachtproeven?

Deze onderwerpen worden behandeld door twee deskundigen, Wout Arxhoek en Joep Rooijakkers.

Wout Arxhoek is exterieur keurmeester, en Joep Rooijakkers is keurmeester jachthondenproeven en veldwerkdeskundige.
De avond staat onder leiding van Jan Anton Koers. Hij is oud-voorzitter van Kynologenclub Zwolle, en in de kynologie breed bekend door de talrijke functies die hij in de loop der tijd heeft bekleed.

Omdat we graag enig inzicht willen krijgen in het aantal mensen dat komt, willen we vragen of u een mail stuurt naar verhoeven.harrie@gmail.com met de mededeling met hoeveel personen u komt, en of u naar de ALV komt of alleen naar het symposium.

Graag tot ziens op 18 maart.
Harrie Verhoeven.

Locatie: