AfdrukkenExport ICS

Manege Fjordhest-Gard - Hoenderloo,
Categorie:
Wandeling

Zaterdag 6 mei jubileum dag Heidewachtelvereniging.

We willen deze feestelijke dag om 10.00 uur beginnen met een 1,5 uur durende wandeling omgeving Hoenderloo. We vertrekken vanaf Kiosk de Ugchelse Berg Hoenderloseweg 191 7339 GG Ugchelen.

De wandeling begint in een losloopgebied voor honden en aansluitend lopen we de natte neuzen route. Op de natte neuzen route mag de hond los, maar dient op korte afstand en onder controle te blijven.

Graag willen wij weten wie er aan deze activiteit gaat deelnemen dus voor deze activiteit is opgave verplicht.

Na de wandeling vertrekken we naar Manege Fjordhest-Gard Krimweg 125 7351 TL Hoenderloo voor ons middagprogramma.
In de kantine van de manege zijn drank, soep, broodjes en worst tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar. (een stoeltje mee nemen is erg verstandig)
Natuurlijk is het ook mogelijk om niet deel te nemen aan de wandeling maar wel aan het middagprogramma.
Hiervoor is dan geen opgave nodig.

Het middagprogramma bestaat uit een aantal demonstraties met als thema

Actief met je hond

Er zullen demonstraties geven worden van:
Agility
Flybal
Sport en spel
Doggy dance
Jachthonden proeven
en roofvogels

Verder zal deze middag opgeluisterd worden door Jachthoornblazers de Roovertse Blazers en op het einde van de dag hebben we nog een Loterij met mooie prijzen.

De dag willen we afsluiten met een BBQ waarvoor een eigen bijdrage van 12 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen betaald moet worden.
Ook voor deze activiteit geldt een opgave en is betaling van tevoren verplicht.

Via onderstaand opgaveformulier kunt U zich opgeven voor de activiteiten van deze dag.

inschrijven tot 30 april 2017 (klik hier om in te schrijven)

Alle activiteiten vinden buiten plaats, echter met slecht weer hebben we de mogelijkheid om binnen in de manege verder te gaan.

Alle leden van onze vereniging zijn van harte welkom op deze dag

We hopen op goed weer en zien U graag op 6 mei in Hoenderloo.

Met vriendelijke groet,

Katja Aelen