AfdrukkenExport ICS

Herfst wandeling in de Loonse en Drunense duinen

Evenement

Titel:
Herfst wandeling in de Loonse en Drunense duinen
Wanneer:
za, 5. november 2016, 14:00 - 16:00
Locatie:
De Rustende Jager - Biezenmortel,
Categorie:
Wandeling

Omschrijving

Nadat iedereen volop heeft kunnen genieten van een prachtige Indian Summer, willen we u graag attenderen op onze jaarlijkse herfstactiviteit, namelijk de heidewachtel wandeling.

Dit jaar organiseren we de wandeling samen met onze Belgische zustervereniging (kleinemunsterlandervereniging.be).
foto wandeling
Om de reistijd voor de leden van beide verenigingen acceptabel te houden hebben we gekozen voor een strategische plek in het zuiden van Nederland, namelijk het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit unieke en maar liefst 3500 hectare grote natuurgebied ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en staat bekend om haar geweldige zandduinen en uitgestrekte bossen. In dit gebied zijn maar liefst 4 honden losloopgebieden (voor meer informatie zie www.doggydating.com).

Omdat we graag met elkaar na afloop van de wandeling willen nagenieten met een kop koffie en Hollands appelgebak hebben we gekozen voor het losloopgebied met horecagelegenheid. Vlakbij het restaurant de Rustende Jager in het plaatsje Biezenmortel start een hondenloslooproute. Het is een mooie route die deels door het bos en deels door de duinen loopt. We zijn ervan overtuigd dat zowel uw hond als uzelf zult genieten van de prachtige natuur.

De wandeling zal plaatsvinden op zaterdag 5 november aanstaande om 14.00 uur en zal zo’n anderhalf uur duren. Mocht u zin hebben om met ons mee te lopen dan verzoeken we u een email te sturen naar evenementen@heidewachtelvereniging.nl.
Wij zouden het zeer op prijs stellen als u zich van tevoren aanmeldt zodat we weten hoeveel personen wij mogen verwachten.

Wanneer: Zaterdag 5 november
Locatie: Loonse en Drunense Duinen De Rustende Jager Oude Bosschebaan 11 5074 RC Biezenmortel

Graag tot ziens in Biezenmortel!
Katja Arend


Locatie

Locatie:
De Rustende Jager - Website
Straat:
Oude Bosschebaan 11
Postcode:
5074 RC
Plaats:
Biezenmortel
Land:
Netherlands
­