De Evenementen Commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen waar alle leden en soms ook niet-leden aan kunnen deelnemen.

Evenementen die door de evenementen commissie worden georganiseerd, zijn voor iedereen toegankelijk, er worden geen bijzondere vaardigheden van de deelnemers verwacht zoals bijvoorbeeld bij jachtproeven. Onze jaarlijks te houden (kampioens-) clubmatch, is daar een voorbeeld van.

Daarnaast organiseert zij ook één of twee wandelingen per jaar, meestal één in het voorjaar en één in het najaar. Deze wandelingen worden altijd zeer goed bezocht door onze leden, maar ook door niet leden die uiteraard altijd van harte welkom zijn.

wandeling

De clubmatch en de wandelingen zijn overigens uitermate geschikt voor hen die kennis willen maken met onze honden en onze vereniging. Het is dan ook zeer de moeite waard om eens te komen kijken of beter nog om er aan deel te nemen, u er zult absoluut een heel plezierige dag aan overhouden.

clubmatch

Het zijn echte Heidewachtel familiedagen.

familiedagen