Internationale proeven

Jaarlijks wordt in samenwerking met de Internationale Heidewachtelvereniging door één van de aangesloten landen één of meer internationale proef geörganiseerd.

1. Een BundesHZP
2. De Internationale Muensterlaender Pruefung (IMP)

De details en voorwaarden van deze proeven kunt u vinden op de website van de Duitse vereniging (vwb de Bundes HZP) ( www.kleine-muensterlaender.org ) en op die van KLM-I (www.klm-international.info) vwb de IMP.

De Nederlandse Vereniging kan aan beide proeven laten deelnemen door voorjagers die, naar het oordeel van ons bestuur, in staat zijn de proef met succes af te leggen. Ook waarvan kan worden verwacht dat zij onze vereniging op een positieve wijze kunnen en zullen vertegenwoordigen. Aangezien niet eindeloos veel voorjagers kunnen deelnemen zal, bij meerdere aanmeldingen, het bestuur beslissen wie kan deelnemen.