Zondag 5 mei was er wederom de jaarlijkse kampioenschapsclubmatch van onze vereniging. Een prachtige dag met heerlijk weer voor dit jaarlijkse buitengebeuren.

Na aanmelding bij het secretariaat kregen alle deelnemers een attentie van onze sponsor Prins.

Ook voor de uiteindelijke bekerwinnaars was nog een verrassingspakket beschikbaar.

De reuen werden gekeurd door mevrouw R. Lochs-Romans en de teven door de heer W. Wellens beide door de wol geverfde keurmeesters. De Raad van Beheer had dit jaar een gedelegeerde gestuurd , de heer H. Schenk, die over de organisatie van deze dag een positieve beoordeling heeft verstuurd.

Voor de keuringen was er nog een mogelijkheid om aan de ringtraining deel te nemen, waar toch veel nieuwe deelnemers maar ook soms een ervaren rot aan deel konden nemen. Dit om toch wat beter beslagen in de ring aan te kunnen treden tijdens de keuring.

Hierna zijn de keuringen begonnen van 68 honden. De keuringen verliepen soepel en tussen de middag was er nog tijd voor de juniorhandling die door Lida Reeskamp voortreffelijk werd geleid.

De uiteindelijke winnaar was Larcchan vom Forstweg, een terechte winnaar die in het verleden al veel mooie prijzen in de wacht wist te slepen samen met een trotse Marjo Hagoort.

clubmatch 2013

De nummers 1 en 2