BANNER HEIDEWACHT

Indien u lid van onze vereniging wilt worden kunt u zich aanmelden door het online aanmeld formulier in te vullen. Onze ledenadministratie wordt verwerkt in Banster, een online ledenadministratieprogramma.

Aanmelden gaat heel eenvoudig door op de afbeelding hierboven of link hieronder te klikken.

Na aanmelding in Banster (het online ledenadministratie programma), ontvangt u een E-mail waarin uw aanmelding wordt bevestigd. Zodra de ledenadministratie uw aanmelding heeft gecontroleerd wordt uw lidmaatschap geactiveerd, ook hier krijgt u een mail over toegestuurd.

Heeft u vragen over het lidmaaschap of wilt u een wijziging doorgeven, doe dit dan door een mail te sturen naar onze ledenadministratie: leden@heidewachtelvereniging.nl.

Vermeldt altijd de volgende gegevens in uw E-mail:

• Naam
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Telefoon
De contrubutie voor het lidmaatschap van de Heidewachtelvereniging bedraagt met ingang van 01-01-2010:
  • Gewoon lidmaatschap € 30,00 per jaar.
  • Indien u al lid bent, maar u wilt voor het gehele gezin een lidmaatschap aangaan, dan kan dit door een gezinslidmaatschap af te sluiten. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per jaar extra bovenop het gewone lidmaatschap.

Eenmalig wordt een inschrijfgeld van € 10,00 in rekening gebracht.
Voor buitenlandse leden wordt een toeslag van € 10,00 per jaar bovenop de contributie in rekening gebracht.

Heeft u vragen over de contributie betaling, doe dit dan door een mail te sturen naar onze administratie: contributie@heidewachtelvereniging.nl.