PuppymapBij nesten die gefokt worden volgens het VFR wordt door de fokker, namens de vereniging een puppymap uitgereikt aan de nieuwe eigenaren.

Het doel van deze is map is om nieuwe eigenaren kennis te laten maken met de vereniging en de eigenaren een plaats aan te bieden waar alle relevante papieren van de hond gebundeld bewaard kunnen worden.

Mocht het zo zijn dat u onlangs wel een jonge Heidewachtel pup heeft gekregen en lid bent geworden van de Heidewachtelvereniging, maar niet in het bezit bent van de puppymap en u wel heel graag zo'n map zou willen hebben, dan kan dat.

Neemt u dan contact op met Tinneke Doorten, info@heidewachtelvereniging.nl waarna zij u de map na betaling van de verzendkosten naar u toestuurt.