Mededelingen bestuur

boekHeidewachtel2017

Eind november 2017 verschijnt de derde volledig herziene druk van het boek De Heidewachtel,
uitgave van de Nederlandse Vereniging van Heidewachtelliefhebbers.

De nieuwe uitgave van het boek is full-colour, gebonden en voorzien van een harde omslag, ook in kleur uitgevoerd.
De prijs bedraagt € 22,50 per exemplaar, exclusief verzendkosten.

Tijdens de voorinschrijvingsperiode tot en met 16 november 2017 wordt het boek aangeboden voor de introductieprijs van € 17,50 per exemplaar (exclusief verzend- en verpakkingskosten).

Het is vanaf nu mogelijk het boek te bestellen door € 22,00 (€ 17,50 (boek) + € 4,50* ( verzend- en verpakkingskosten ) over te maken op Raborekening NL48 RABO 0152 3813 41 t.n.v. Heidewachtelvereniging. Onder vermelding van ‘boek’ , uw naam, adres, postcode en woonplaats. Direct na het verschijnen van het boek wordt het aan u toegestuurd.

NB: Het boek is uiteraard op de jubileumavond te koop voor de speciale introductieprijs van € 17,50.

* Verzend- en verpakkingskosten buitenland (binnen de EG) € 10,50. Verzend- en verpakkingskosten voor meerdere exemplaren en verzending buiten de EG op aanvraag.
uitnodiging jubileumavond

UITNODIGING JUBILEUMAVOND
op 17 november 2017 in Partycentrum Schimmel, Stationsweg Oost 243, 3931 EP Woudenberg.

• Ontvangst vanaf 19.00 uur met koffie of thee
  • 19.30 uur Welkomstwoord door de voorzitter, tevens presentatie nieuwe uitgave boek "De Heidewachtel" en nieuwe puppymap
  • 19.40 uur Deel 1 presentatie Lees je heidewachtel door Wout Arxhoek
  • 20.30 -21.00 Pauze met een drankje en een hapje, tevens gelegenheid tot aanschaf van het boek