Voorbeeld BoekNa geruime tijd van voorbereiding is de tweede druk van dit Standaardwerk voor Staande Honden
tot stand gekomen.

• Uitgebreid met een DVD van 45 minuten speelduur, waarmee een deel van de inhoud van het boek ook beeldend wordt weergegeven.
  • Een biografie van de auteur over de beleving van veertig jaar werken met en fokken van Staande Honden.
  • Bovendien is de inhoud van het boek aangepast aan de huidige wet- en regelgeving.
  • En voorzien van nieuw en spectaculair beeldmateriaal.

De moderne en professionele vormgeving in full color is verzorgd door Barbara van der Zanden 196 Pagina's in een harde en glans gelamineerde kaft.

De uitgever, Igor Timmermans, heeft voor een zeer aantrekkelijke kostprijs kunnen zorgen.
De intekenperiode, welke loopt tot de publicatie datum rond half december, is inmiddels opengesteld.

Het is mij bekend dat veel liefhebbers van het werk van de Staande Honden al lang uitzien naar de verschijning van deze tweede druk van mijn boek, omdat de eerste druk al jaren geleden was uitverkocht.

Peter J. Eering wil ook de leden van Nederlandse Vereniging van Heidewachtel Liefhebbers laten profiteren van een zeer aantrekkelijke intekenprijs.

Prijzen en voorwaarden voor intekening klik op de afbeelding hieronder.

Uitgeverij Hubertus

Peter J. Eering