Op 24 april 2016 was de  Heidewachtel clubmatch in Hoenderloo. Vanwege het weer (zon, afgewisseld met flinke hagelbuien) werd het grootste deel van de keuringen binnen verricht.uitreiking prijs clubmatch 2016

Aan het eind van de dag kon de teef Winter Joy Eline van de Chesannehof van fokker/eigenaar J. Mentrop-Joosten als overall kampioen gehuldigd worden. Deze hond is geboren in februari 2015 en was de beste van de jeugdklasse teven. Op de foto heeft Jacobijn Mentrop-Joosten net het beeld dat hoort bij de beste Heidewachtel, gekregen van de voorzitter, de heer Verhoeven.

Aico beste reu clubmatch 2016
Reserve kampioen werd de beste reu, Aico. Hij is gefokt door L. v.d. Vossenberg en in eigendom van Jos Schell en Katja Aelen.

Alle kampioenen nogmaals van harte gefeliciteerd!